Woning – 3slpk – 22are.

Deel gerust!

Woning – 3slpk – 22are.

op aanvraag

Deze prachtige woning biedt veel ruimte en comfort. Met drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan de grootste is aangepast voor minder mobiele personen, is deze woning ideaal voor gezinnen van alle maten. De grote leefruimte biedt een adembenemend uitzicht op het terras en de zuidgerichte tuin, die grenst aan een bosgebied en zo voor veel rust en privacy zorgt.

De keuken is volledig uitgerust en biedt eveneens een prachtig uitzicht op de tuin en het terras. Achter de woning is er een dubbele garage met aansluitend een werkplaats, en een extra berging achteraan de tuin biedt voldoende opbergruimte.

Deze stevige woning voldoet momenteel nog niet aan de huidige gewenste EPC norm, maar kan eenvoudig worden aangepast om aan deze norm te voldoen. Het perceel van ongeveer 2200 m² biedt tal van mogelijkheden en is geschikt voor verschillende doeleinden.

De ideale ligging van deze woning maakt het zeer geschikt voor vrije beroepen die zichtbaarheid nodig hebben, terwijl gezinnen met kinderen zullen genieten van de nabijheid van scholen en de grote tuin. Bovendien biedt de woning mogelijkheden voor heropbouw tot een meergezinswoning.

De gemakkelijke verbinding met Maastricht, Bilzen, Genk, Lanaken en de autostrade maken deze woning een uitstekende keuze voor mensen die graag dicht bij verschillende steden en faciliteiten willen zijn, terwijl ze toch genieten van de rust en de privacy van een eigen woning.

Basis feiten

Soort: Bouwjaar: 1972 Staat: Goede staat met wat opknapwerk. Slaapkamers: 3
Status: Badkamers: 2 Oriëntatie voorgevel: noord Tuin: grote tuin op het zuiden
Oriëntatie terras: zuid Perceeloppervlakte: 2200 m² Bewoonbare opp.: 200 Beschikbaarheid: na akte

Energie

EPC: 912
EPC code: 20230213-0002809420-RES-1
  • Eigenschappen Aantal : 47
  • Bedrijf : BIV 501490
× Whatsapp ons!