Appartement 3 – 1ste verdiep

Deel gerust!

Appartement 3 – 1ste verdiep

€ 293.000,00
excl btw

Residentie Ludinaca ligt op de rand van het centrum van Lanaken. de terrasjes, kerk en winkels liggen allemaal op 3min wandel afstand.

Wil je geniet van de rust, maar toch de luxe om alles dichtbij te hebben? Dit combineert residentie Ludinaca met 5 prachtige energie-zuinige nieuwbouw appartementen.
Een woonoplossing voor elke generatie en levensstijl: innovatief en vernieuwend.

Residentie Ludinaca bestaat uit 5 moderne appartementenondergrondse parkeerplaatsen met ruime berging. Er is een lift aanwezig op elk verdiep. Elk appartement is zeer praktisch ingedeeld en beschikt over zijn eigen terras.

De appartementen worden voorzien van moderne technieken om aan een E-peil te komen lager dan E20 zodat jij 5 jaar kan genieten van 50% korting op het kadastraal inkomen en zou bent u ook nog eens ‘future proof’. Voorlopig kunnen alle aanpassingen nog overwogen worden tot de start van de werken, zodat jij jouw toekomstige woonst nog helemaal kan afstemmen op jouw wensen en budget.

In residentie Ludinaca geniet u van ‘easy living’ en dit alles op wandel afstand van de bakker, supermarkt, apotheek en school.

Appartement 3 bevind zicht op het 1ste verdiep en heeft een oppervlakte van 100m² met een ruim terras.
inkomhal – toilet – zit en eethoek met open  keuken en toegang tot terras –  wasplaats/berging – badkamer  – 2 slaapkamers. Ondergrondse autostaanplaats en berging verplicht bij te kopen.

Prijs: € 313.280,00 incl 6%BTW en verkooprechten
– parking: € 24.560,00
– berging: € 6.480,00

Onderdeel van Residentie Ludinaca

Basis feiten

Soort: Bouwjaar: 2023 Slaapkamers: 2 Status:
Badkamers: 1 Verdiep: 1ste verdiep Oriëntatie terras: zuid Bewoonbare opp.: 100m²
EPC: <20
  • Eigenschappen Aantal : 57
  • Bedrijf : BIV 501490
× Whatsapp ons!