Ons stappenplan om jou te helpen verkopen!

Deel gerust!

fase 1 verkopen

1

Alles begint met het aanvragen van een schatting/kennismaking! Hier kunnen we elkaar en het pand beter leren kennen. Wij werken op gevoel dus de klik moet er zijn!

2

Op basis van de info na onze kennismaking ga ik een schatting maken, bekijk wat de sterke troeven zijn van jouw woning en maak een omgeving analyse. Dit allemaal gaat ons helpen bij de volgende stap.

fase 2 verkopen
fase 3 verkopen

3

Nu gaan we SAMEN een verkoopprijs bepalen. Ik gebruik graag stap 2 als advies, maar hou zeker rekening wat jij wilt. Prijs bepalen is DE moeilijkste stap. Want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk uit je woning halen voor de volgende stap in je leven, maar te een te hoge vraagprijs kan jouw droom misschien op een onnodige stop zetten.

4

Tijd voor het papierwerk! Er zijn tegenwoordig veel opzoekingen, documenten en attesten nodig voor de verkoop van een pand. Geen zorgen deze brengen wij in orde (er komen redelijke wat kosten bij de documenten en attesten, wij schieten deze voor en bij een verkoop, zitten deze in de commissie. dus geen onverwachte meerprijs op het einde.)

fase 4 verkopen
fase 5 verkopen

5

Jouw huis gaat nu behandelt worden als Royalty. We plannen een foto en video sessie, komen met een drone vliegen en maken een 360° virtual tour. Je krijgt op voorhand dan even een checklist wat jij kan doen om jouw huis voor te bereiden. Wees gerust, deze royalty treatment zonder meer kost en doen we voor elk pand nieuw of oud, groot of klein.

6

Klaar voor het grote publiek. Eerst sturen wij dit pand uit naar ons cliënteel dat heeft aangegeven op zoek te zijn naar dit type woningen. We lanceren het op al de sociale media platformen, hier kan jij mee helpen om dit delen en al je vrienden aansporen om het ook te delen. Ook op de immo portaalsites zetten wij dit pand in de kijker.

fase 6 verkopen
fase 7 verkopen

7

Het bezoek. Onze slogan is “jouw thuis in een nieuw huis” en dat gevoel willen al creëren bij een bezoek. In overeenstemming met u, leggen we bezoek mogelijkheden vast en wij doen de rest.

8

De verkoop! Als alles goed is gegaan zal er een bod zijn. Elk bod leggen we voor aan u als eigenaar. Wij geven ons advies bij elk bod, maar jij beslist! En wanneer jij met een koper overeen bent gekomen van de prijs, maken wij de compromis op, hierna verwittigen wij ook de gekozen notarissen. Nu maken we een afspraak om deze te teken en de Champagne open te trekken. Hier eindigt normaal onze opdracht en de volgende stap is de akte bij de notaris. Maar wij blijven je bijstaan!

fase 8 verkopen

Maar zoals al gezegd, alles start bij de eerste kennismaking!

Vraag uw schatting aan!

× Whatsapp ons!