Appartement 1 – Gelijkvloers

Deel gerust!

Appartement 1 – Gelijkvloers

€ 280.000,00
excl btw

Welkom bij Residentie Ludinaca, waar easy living en de luxe van het centrum samenkomen. Deze vijf prachtige, energiezuinige nieuwbouwappartementen bevinden zich op de rand van het centrum van Lanaken, op slechts drie minuten loopafstand van gezellige terrassen, een prachtige kerk en diverse winkels.

Deze moderne appartementen zijn speciaal ontworpen voor elk type generatie en levensstijl en bieden innovatieve en vernieuwende woonoplossingen. Elk appartement beschikt over een eigen terras en is zeer praktisch ingedeeld. Er is tevens een lift aanwezig op elk verdiep en ondergrondse parkeerplaatsen met ruime berging beschikbaar.

Onze technisch geavanceerde appartementen zijn gebouwd om te voldoen aan een E-peil lager dan E20, waardoor je vijf jaar lang kunt genieten van 50% korting op het kadastraal inkomen en je toekomstbestendig bent. Bovendien kunnen alle aanpassingen nog overwogen worden tot aan de start van de werken, zodat jouw toekomstige woonst helemaal is afgestemd op jouw wensen en budget.

Appartement 1 bevindt zich op het gelijkvloers, heeft een oppervlakte van 95m² en beschikt over een ruim terras. Het appartement bestaat uit een inkomhal, toilet, zit- en eethoek met open keuken en toegang tot het terras, een wasplaats/berging, een badkamer en twee slaapkamers. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn verplicht bij te kopen.

Kortom, bij Residentie Ludinaca geniet je van ‘easy living’ op loopafstand van de bakker, supermarkt, apotheek en school. Ben je op zoek naar een moderne, energiezuinige en innovatieve woonoplossing op een toplocatie? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Prijs: € 299.500,00 incl 6%BTW en verkooprechten
– parking: € 24.560,00
– berging: € 6.480,00

Onderdeel van Residentie Ludinaca

Basis feiten

Soort: Bouwjaar: 2023 Slaapkamers: 2 Status:
Badkamers: 1 Verdiep: gelijkvloers Oriëntatie terras: west Bewoonbare opp.: 95
EPC: <20
  • Eigenschappen Aantal : 56
  • Bedrijf : BIV 501490
× Whatsapp ons!