Moet ik verkopen of nog even wachten?

Deel gerust!

verkopen_2

Moet ik verkopen of nog even wachten?

Hier zijn 5 redenen waarom nu het perfecte moment is om je huis te verkopen.
 1. De vraag is momenteel gigantisch
  Het laatste rapport van de BIV (Het BeroepsInstituut voor Vastgoedmakelaars) toont aan dat de vraag momenteel de pan uit swingt in heel het land. Er zijn tal van kopers die klaarstaan om te kopen, maar enkel nog een geschikt pand moeten vinden… en ze zijn nu dringend op zoek! Steeds vaker, concurreren meerdere kopers tegen elkaar voor het kopen van een goed geprijsde woning. Profiteer nu van deze kans!
 2. Er is veel minder aanbod
  Het aanbod, namelijk de huizen die te koop staan, is op een dieptepunt. Vanwege verschillende redenen, waarvan COVID er eentje is, zijn er veel mensen die nog een afwachtende houding nemen omtrent de verkoop van hun woning. Dat wil zeggen dat er momenteel gewoonweg te weinig te koop staat. Door dit laag aanbod en de hoge vraag, worden er steeds hogere prijzen gevraagd. Toch moet je er rekening mee houden dat deze situatie waarschijnlijk niet zal aanhouden. Wanneer het economische gevolg van COVID duidelijker gaat worden, zal de vraag afnemen, terwijl het aanbod zal toenemen. Dan kunnen de prijzen dus weer naar beneden gaan.
  Wacht dus niet te lang met het verkopen van je woning!
 3. Het proces zal veel sneller gaan
  Veel kopers hebben hun droomwoning voor hun neus weggekaapt zien worden. Iemand anders was hun te snel af of bood meer. Dat willen ze niet constant laten gebeuren. Dit zal ervoor zorgen dat kopers veel sneller & hoger willen bieden, wat ervoor kan zorgen dat je woning veel sneller verkocht gaat zijn.
 4. Er is geen beter moment om te “upgraden”
  Wil jij je huis inruilen voor iets beter? Iet luxueuzer? Dan is nu het moment aangebroken! Terwijl “gewone huizen, tegen een standaard prijs” moeilijk te vinden is op de markt & de vraag hoog is, is er bijna geen vraag meer naar duurdere woningen. Dat wil zeggen dat je je woning makkelijk kunt verkopen aan een zeer gunstige prijs, terwijl je wel koopjes kunt doen op vlak van luxe woningen.
 5. Tijd om verder te gaan met je leven
  Kijk eerst eens naar de oorspronkelijke reden waarom je je woning wou verkopen. Wat is belangrijk voor jou? Geld, familie, gezondheid, vrijheid?
  Alleen jij kunt hier een antwoord op geven. Jij kunt controle krijgen over je situatie door jouw woning te koop te zetten. Misschien is het eindelijk tijd voor jou en je gezin om verder te gaan en eindelijk het leven te leiden dat jullie altijd gewild hebben. Dat is nu echt belangrijk!

mede dank aan:   Digitaal marketingbureau Limburg | IM Creative Marketing

× Whatsapp ons!